Det behövdes…

Det behövdes regn och det  kom ett rejält
regn med åska i måndags .Och i tisdags och onsdags har det småregnat .
Och det behövdes för nu reste
Studentnejlikor

Viol
B
lommorna sig upp och fick nytt liv!

Ha en bra dag alla!

Annonser

29 thoughts on “Det behövdes…

 1. Mors,+18,8 sol,,vi fick en riktig urladdning här i går,gatorna liknade kanaler,men skönt blev det efteråt,,naturen blev säkert riktigt glad..Haé Bra.

 2. Visst behövdes regnet. Nu mår både blommor, bin och människor bättre. Fast……hos mig fortsätter värmen men fick en dos regn igår.
  Kram kram.

 3. Vi fick en lite skvätt som knappt vätte ner marken för en stund sedan och nu regerar solen igen!
  Svar: Jag har inte en susning om varför det blir så i din blogg. Ta bort dom extra sidorna så får du se vad som händer! Kram

 4. Visst skulle jag säkert kunna göra en kudde själv om jag hade försökt. Men jag vill ha en som matchar ugglefilten jag köpt på Sowydesign och de tygerna finns inte att få tag på i Sverige, utan från USA. Dessutom gillar jag att stödja Emy som äger Sowudesign som är egen företagare och jobbar med detta samtidigt som hon går hemma med sin dotter som är jämngammal med Linnéa. Kan jag köpa fina bra saker som jag vill ha och samtidigt bidra till att Emy kan gå hemma längre med sin dotter gör jag med glädje det. 😊

  Kram!

 5. Fattade visst fel vilken kudde du menade. Läste inte rubriken på inlägget innan jag svarade på din kommentar.Skulle jag säkert kunna, men kostar bara 99 kr att köpa och får vi den i dopgåva kostar den oss inget. Och ska jag köpa tråd och tyg och ge mig på och sy själv blir den säkert varken billigare eller snyggare. Du talar med en som valde träslöjd framför syslöjd under hela grundskolan, så det där med att sy är jag inte så haj på. 😜 Kram!

 6. Här skulle också behövas regn,allting torkar bort. Jag tog mig lite te så jag fixar nog att se filmen på fyran…
  Natti vännen o suss gott sen
  Pössss o kram**

 7. Ja, det gäller att hjälpas åt. Man kan ju tycka att jag borde vara bra på att snickra, men blev tyvärr inte bra på det heller. Valde träslöjd för att jag så gärna ville ha ett dockhus men inget fick, så jag tänkte att jag kunde bygga mig ett eget på träslöjden. Men jag fick inte bygga något sådant för att det var för komplicerat och material krävande. Så fick nöja mig med att göra smörknivar och andra små grejer. På syslöjden fick man heller inte själv bestämma vad man skulle göra. Allt var förutbestämt och alla skulle göra samma saker. På träslöjden fick man själv komma med förslag och göra vad man hade lust till bortsätt från ett fåtal bestämda ting som att tillverka en smörkniv. Så det var också därför jag valde träslöjd, för att jag ville få bestämma själv vad jag skulle göra. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s