Armband med rosa band i ….

För ett tag sen fick Cassandra en godispåse
med ett armband i från
jacobssmycke.se.
Nu blev det Ellinors tur att få

Ellinor 1
g
odispåse!
Ellior 2
Här har hon tagit upp armbandet
Hand
Hon blev jätteglad för armbandet.
Tatuering
Öner Datakillen skojade och satte dit en tatuering

Ha en bra dag alla!

Annonser

26 thoughts on “Armband med rosa band i ….

  • Godmorgon! Det blir nog bra naär de är färdiga ………………Jooo Ellinor blev glad för innehållet i godispåsen .Ha en bra lördag! Morgonkram!

  • Morn! Jag tycker att det ser så härligt ut när de får godispåsen och tackar Och sen deras överraskning när de öppnar påsen.. Ha en bra lördag! Morgonkram!

 1. Jag ser att det finns mycket smycken av olika slag i omlopp nu och där behållningen går till forskning om bröstcancer. Väldigt bra initiativ. Kram

 2. Det är ju bra, att man kan hjälpa till i arbetet mot cancern. Att köpa ett sånt armband ger ju många pengar i bidrag till Cancerfonden. Jag har ju också ett, som jag använder varje dag. Det enda felet med det, är att jag inte kan sätta på mej det utan hjälp. Men att ta av det går bra.

  Sv: Jo jag mår bra: Huvudet upp och fötterna ner, som jag brukar säga när folk frågar. Jag äter ju 5 mediciner varje morgon nu. De är både blodförtunnande och kärlvidgande. Den sista medicinen har hjälpt till att jag inte får min ”migrän” längre. Det var min husläkare som kallade min huvudvärk för det. Jag har alltså inte haft ont i skallen en enda gång, sen jag fick börja med de här nya medicinerna.

  Så bra att du kunde hjälpa ”datorexperten” till ett nytt jobb. Man ska inte förakta ”känningar”. Och det har han ju visat i och med att han har kunnat hjälpa dej med datorn.

  Kram/Gilla

   • Jag är så tacksam över att medicinerna fick en sån biverkan. Det kunde man inte vänta sej.

    Skönt att du fick en egen datakille, som kan hjälpa dej.

    Kram/Gilla

   • Så bra att medicinen verkar på dej,och att du mår bättre! Ja nu har jag två duktiga datarkillar Öner och Oliwer.. Kram!

 3. Fin tös, och det syns verkligen att hon blev glad över armbandet. Han dyker upp lite överallt din data kille, du har gjort bra reklam för honom…
  Kram vännen och ha en fin dag♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s