”Storbesök”!

Han kom igen
Skorna
Satte sin skor bredvid mina.
Så bra att vi har fått fötter som passar till vår längd
Öner är 2.02 Hade varit hemskt om
jag hade haft dessa stora fötter till min längd.
Då hade jag fått göra ”lappkast” när jag skulle ändra riktning!
Öner
Han fixade till så att han kan hjälpa
mej med fjärrstyrning.
Bra om jag behöver akut hjälp ,då kopplar han
in sig i min dator.

Ha en bra dag alla!

Annonser

30 thoughts on “”Storbesök”!

 1. Mors..Ja de är ganska mörka många av bilderna,jag ljusar upp en del..Kul med dessa gamla bilder..Jag säger till alla jag känner,att bilder får man aldrig kasta,även om motivet är okänt,,jag har nu lagt ut ett antal bilder på Ormsjös sida och fått god respons och namn på de avbildade personerna.Skitkul.Haé Bra.

 2. Godmorgon i stugan denna söndag! Det är kanonbra med fjärrstyrning, det har svärsonen fixat så han kan hjälpa mig när det strular! Kramiz

 3. Fjärrstyrning är toppen. Peter sitter i Dallas och fixar till min dator när det behövs. Vad skulle man ta sig till utan hjälpsamma ungdomar? Kram

 4. Det skulle väl vara bra på vintern med skidor som satt fast på fötterna. Du hade blivit en fena på skidåkning”! 😉 Jag vill inte att någon ska fjärrstyra min dator, för jag vill se vad dom gör så jag kan lära mig! Jag vet att jag är knäpp, men det bjuder jag på! 😉 Kram

  • Med hans skor så hade jag bara behövt köpa stava .Sen kunde jag kasa fram på Höörs gator.. Men vännen du ser ju hela tiden vad han gör.Man är ”tillsammans ” i datan. Man pratar i telefon och så ser du vad han gör och han förklarar .. Kram!

 5. Jisses vilka bauta stora fossingar, då står han stadigt. Dina är så små och nätta. Fjärrstyrning, det var något nytt, man lär sig mycket här på bloggen..**
  Din gonatt hälsning kom allt fram och jag sov så gott sen…
  Kram vännen och ha en fin dag♥

  • Jag står också stadigt jag har lågtungdpunkt 🙂 Det är bra att han kan komma in i min dator och så pratar vi i telefon ,så han förklarar hela tiden vad han gör! Det är en app som jag installerar.Så bra att nattningen kom fram.. Kram!

  • Det är en kille som vinner i längden mer än på ett sätt. Han är så hjälpsam med datorn . Just nu håller han på att lära mej mer om att ändra foto. Ha en bra dag Kram!

 6. Skorna är som att jämföra mina skor med min yngste sons skor. Han har 47 i storlek och jag har 40. Hade 38 i yngre dagar, men fötterna har töjt ut sej. Bra med en egen datoringenjör.

  Sv: Det var en härlig dag i går bortsett från att kameran inte var med. Men jag tog några bilder med mobilen och med tips från Farfar Hebbe kunde jag föra över bilderna både därifrån och från min gamla mobil. Nu gäller det att jag hittar bilderna på datorn i alla fall.

  Kram/Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s