Uppmuntran !

Uppmuntran och kramar  behöver vi alla!
En som behöver extra uppmuntran just nu är
en bloggare Syren.
Hon har fått tillbaka sin cancer .
Hon behöver styrkekramar och krya på hälsningar
varje dag.
Så besök  gärna henne!!

Ha en bra dag alla!

Annonser

28 thoughts on “Uppmuntran !

 1. Japp! Förfärligt är det! Jag hoppar in till henne nu! Jag försöker varje dag, men glömmer ibland tyvärr! Stor kram till dig!

   • Tack för kommentaren om vårt besök på släktforskardagen. Visst är det intressant att läsa och se om gamla tider. Min dotter har verkligen släktforskat, så hon har hittat att jag har anor ända tillbaka till Erik den fjortonde. Han med ärtsoppan.

    Det var en man på nätet, som kände igen min farmors släkt bakåt. Han skickade både mej och min dotter hur vi var släkt med honom. Jag har en utskrift på många sidor om det. Men det var inte i rakt led neråt, utan det gick i zigzak genom både herrar och damer.

    Kram/Gilla

 2. Jag gick in hos Syren, som jag faktiskt inte har varit inne hos förut. Det är ju tragiskt att sjukdomen kommit tillbaka. Men all cancer är inte obotlig. Jag har själv tre i familjen, som har varit drabbade och blivit friska. Håller tummarna för henne nu.

  Kram/Gilla

 3. Jo, jag läste det på hennes blogg. Syren hade besökt min gamla blogg och lämnat ett meddelande. Verkligen tråkigt. Hoppas på hennes bättring.

  Kram till dig, din man, hundarna och en styrkekram till Syren

 4. Ja jag såg det hos henne, det är hemskt och hon som var på bättringsvägen. En tuff tid har hon framför sig, men vi alla håller våra tummar för henne och hälsar på och uppmuntrar henne så mycket vi kan.
  Kram vännen♥

 5. Jag såg först deckaren på ettan, sen slog jag över till Maria Lang på fyran och såg sista timmen där. Inte somnade jag en ända gång,konstigt? Men nu ska jag krypa ner i renbäddad säng, härligt.. och du, sno gärna listan. Det är kul att få läsa lite mer om sina bloggvänner.
  Gonatt o suss gott
  Pössss o kram**

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s