Vänner !

Det är bra att ha  äkta goa  vänner.
Jag fick hjälp att köpa billiga
färgpatroner
färgpatroner till skrivaren.
Fick en gratis penna också! alla 6 för 228 :-
Det var Hebbe som hjälpte mej
Tack vännen!

Ha en bra dag alla!

Annonser

34 thoughts on “Vänner !

 1. Bra med sån hjälp, hoppas det funkar nu också. Tråkigt att du försov dig, det blir gärna lite stressigt då.
  Kramiz♥

 2. Billiga patroner är aldrig fel! 🙂

  Jag har ringt sjukgymnasten idag och bett om ett bälte som skall hjälpa vid foglossningen, så hoppas det kan hjälpa, är rent slut när jag jobbat förmiddag 😦

 3. Skrivaren måste vara laddad så man kvickt kan få ut en bild när man hittat nåt kul. Jag kan köpa väldigt billigt i en av affärerna här. Det finns gott om databutiker så de slåss om kunderna. Kram

 4. Japp, förhoppningsvis blir sommaren 2015 fin och jag har en snäll bebis så jag kan sola i trädgården. i år mådde jag dåligt hela sommaren och kunde inte njuta av värmen

 5. Den hjälpen skulle jag inte tacka nej till. Jag skriver ut en hel del och färgerna tar fort slut. Men jag läste ett tips i PC Tidningen som jag prenumererar på. Vill man spara skrivarfärgerna, så ska man inte stänga av skrivaren för varje gång. För när man sätter på den igen så sätter den först igång med att rengöra patronerna. Sen börjar den skriva ut.

  Kram/Gilla

  • Hebbe hjälpte mej hur jag skulle göra på tradera! Tänk vad olika dom lär ut. Jag har lärt mej att stänga av skrivaren .På jobb hade vi alltid skrivaren på Och det var ofta färgerna tog slut. så… jag vet inte vilket som är bäst! Jag tror att skrivaren bara gör rent när man sätter i nya patroner för då testar skrivaren och skriver ut ett par testsidor.Vi får googla på det 🙂 Nu ska krypa ner i bingen så Natti på dej Kram!

   • Sv: Det var en stor artikel om vad man kunde spara pengar på när det gällde datorn och skrivaren. Där stod det så. Man ska inte stänga av skrivaren för varje gång. Om du lyssnar på skrivaren, när du sätter på den, så låter det något. Det betyder att den håller på att göra rent patronerna. Min skrivare testar inte och skriver ut ett par sidor när jag har satt i nya patroner. Jag har en Canonskrivare, så den kanske inte bär sej åt som din.

    Godnatt och sov gott..

   • Godmorgpn! Jag får väl göra som du och Mita Ha skrivaren på och testa om patronerna räcker längre! Ha en bra dag Morgonkram!

 6. Jag har slutat stänga av skrivaren och faktiskt räcker patronerna längre,, nu vännen lyfter jag bort boken från ditt face och lägger den på sängbordet istället. sen smyger jag tyst ut igen….
  Natti och suss gott
  Pösssss o kram**

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s