Avslutning!

Igår efter vattengympan hade vi
smörgåstårta
Smörgåstårta i PRO lokalen.
Den slank ner med öl och bubbelvatten .
Nu blir det uppehåll till början på januari 2015.

Ha en bra dag alla!

 

Annonser

41 thoughts on “Avslutning!

 1. Sååå gott. Har själv tittat ut smörgåstårtor som jag skall beställa till flyttdagen, lätt att bjuda alla som hjälper till den dagen 🙂 Kram

 2. Såg på FB att vännen Eva, Syren, förlorade kampen mot sin cancer. Så tragiskt för hon var ändå så full av hopp inför behandlingen nu i november. Kramar.

  • Så tragiskt! !! Vad ledsen jag blev!! När dog hon?? Har du någon kontakt med hennes man eller släkt?? Skulle vilja skicka hälsning till dom! Tycker du att jag ska sätta in i min blogg om det ??? Kram!

 3. Den första som skrev på FB skrev för 11 timmar sedan, nu är det många, många som tar farväl av Eva på FB. Jag har ingen kontakt med Hans, har inte träffat honom sen vi var hos dig på bloggträff. Visst kan du skriva om det på bloggen, alla har ju inte FB. Det visste jag att du inte har så jag ville berätta för dig. Kramar.

 4. Oj det var sorgligt att Syren inte finns bland oss längre,,minnet lever kvar,,tanken går till hennes familj…
  Här skiner solen för första gången denna månad,inte ett moln så långt jag kan se..+9,6 skönt..Haé Bra..

 5. Hej Yvonne!
  Tack för snabbt svar.Eva o jag hade kontakt också.Hon hade fadderbarn från Ghana,min man var från Ghana.Så jag känner varmt för Ebva och hennes familj.
  Kram,Inger

 6. Då var det du som blev ompysslad för omväxlings skull i stället för bilen. Hihi!

  Sv: Visst hade vi det mysigt igår. Men jag träffar dom till helgen igen. För mitt senaste barnbarns barn ska döpas då och då är jag där och övervakar dopet. Sibbe stannar hemma och vaktar lägenheten.
  Visst är vovvarna gosiga. Vi har träffats förr. Så de kände igen mej.

  Jag kom upp igen från knäståendet.

  Kram/Gilla

   • På torsdag kväll flyger jag min kos och kommer hem igen på tisdag. Allt medan Sibbe passar huset.

    Kram/Gilla

   • Visst är det synd om honom, men att operera är ingen höjdare i hans fall. Varken läkarna eller han själv vill operera. Han tar ju Waran, så det skulle bli problem.

    Kram/Gilla.

   • Jag vet att det är ingen höjdare att byta ut knäet Jag fick göra det utan morfin,men jag klarade det! Waran kan de sätta ut en tid innan. Man får alltid väga för och emot! Funkar det med knäskydd så är det bra! Vattengympan hjälper mej mycket! Rörelser i vatten skadar ju inte! Nattikram!

   • Jaså, du har bytt ut ditt knä. Vad menade du med utan morfin? Före, under eller efter? Hur går det för dej nu med det nya knäet?

    Vi har ju sagt att vi borde gå till badhuset och simma, men det blir aldrig av. Sibbe är lite rastlös och vill helst åka ut på utflykter. Ibland blir jag lite stressad av det. Jag gillar i alla fall att simma.

    Kram/Gilla.

   • Godmorgon! Mina knän är mycket dåliga De opererade mitt v knä för 2 år sen. Jag tål inte morfin kommer i koma .Operationen görs med ryggbedövning,den klarade jag .Doktorn sa att det var en svår op för mitt knä var illa åtgånget..Men det är efteråt som jag bara kunde ta Alvedon .Jag har inte ont i mitt v knä.Vattengympa har nog er PRO också eller någon annan klubb. Vi har det i varmvattenbassängen! Ha en bra dag Morgonkram!

 7. Hej!
  Känner med honom.Har ju varit i samma sitts.Så ensamt det blir nu för honom och inför julen.Men han har väl barnbarn förmodar jag.
  Kram,Inger

  • Vi har haft en hel del hundar Men en som stod mej mycket nära var Daisy .Hon räddare mej från en hundattack! Så jag vet precis hur du känner!

 8. Jag ska väl också ta mig till sängen, kanske läsa en stund och låta tankarna fara….
  Natti vännen o suss gott
  Kram o pössss♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s