Poff!!

Ja poff sa det när jag skulle sätta på vattnet till tvättmaskinen.
Jag fick tag på Lars som har frosta service!
Kranen
Han tog bort kopplingen och satte in en ny!
Såja
Så ja!! Fixat!!
Det är bara till att sätta igång tvättmaskinnen!
Sån tur att jag fick det lagat så att jag slapp
tvätta
att gå till bäcken och tvätta!!

Ha en bra dag alla!

Annonser

35 thoughts on “Poff!!

 1. Usch ja, vatten har en förmåga att ställa till elände när det kommer okontrollerat. Tur du fick det fixat snabbt. Men du vilken bra uppfinning tvättmaskinen är. Kvinnor förr hade ett riktigt slitgöra med att tvätta kläder, och nu för tiden går det som en dans….
  Det gick ju bra att sova skavfötters,tur vi är kortväxta båda två,hehe….
  Kram vännen♥

 2. Tvättat i bäcken har jag aldrig behövt, men jag har bott helt omodernt, så jag fick ge mej av hemifrån till Badhuset och tvätta där. Det fanns tvättmaskiner och mangel där.

  Jag har en tvättmaskin i badrummet, men den använder jag inte för den har inte rätt fas i elen, så det tar minst ett par timmar att bli färdig med en tvätt. Som tur är finns det en tvättstuga i fastigheten med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett stort torkrum med fläkt. Härom dagen hade jag 5 maskiner, men allt var färdigt mellan 12 och ½5. Rent och torrt.

  Kram/Gilla.

  • Jag har också bott omodernt.Fått åka iväg för att tvätta .Nu har jag tvättmaskin,torktumlare och mangel i källaren. Går det inte att få rätt fas på din tvättmaskin i badrummet?? ..Kram!

   • Jag vill helt enkelt inte använda vår egen tvättmaskin, eftersom det är så enkelt att tvätta i källaren. Vi har bara liten plats i badrummet, så att få torktumlare och mangel (som jag ändå inte använder) finns det inte möjlighet till. Dessutom är tvättmaskinerna i huset större och man får plats med mera tvätt och får allt torkat på en gång. Om jag skulle ha tvättat uppe, så skulle ju tvätten också torka här. Var finner jag den platsen????

    Kram/Gilla.

   • Förlåt! helt klart så vet ju du bäst om din tvätt!Jag trodde i min enfald att när tvättmaskinen ändå stod där och tog plats så kunde man tvätta upp småsaker . Kram!

   • När vi flyttade hit för cirka 10 år sen var vi vana att ha en tvättmaskin i köket av alla ställen. Då visste vi inte att det fanns en sån fin tvätstuga i källaren, så vi kunde inte tänka oss att vara utan en egen maskin. Sen under årens lopp har husvärden bytt ut de två gamla maskinerna och torktumlaren, så vi/jag tycker att det är rena lyxen. Men du behöver verkligen inte be om förlåtelse alls. 😀 ❤ ❤

    Kram/Gilla.

 3. Jag somnade på soffan som vanligt, men här kommer mina ben också,med iskalla fötter..**..
  Så där ja, nu sover vi..
  Natti,natti o suss gott
  Pösss o kram**

  • Godmorgon! WOW Vad dina fötter var kalla. Du får ha raggsockar på dej på kvällen. Det tog en stund att värma dom 🙂 Ha en bra dag! morgonkram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s