Minnen!!

Fick se  bilder på nätet ,och minnena kom.
tolkning 1tolkning 2
Första bilden liknar när Ola tolkade efter mej och hans häst Donna,
Den andra liknar när Per som  tolkade efter Dollar.
Oj vad många roliga minnen som dyker upp!
Man kan ha med  snö!
(Dessa bilder är hämtade från nätet)

Ha en bra dag alla!

Annonser

29 thoughts on “Minnen!!

 1. Fina minnen du har! Det är alltid roligt att plocka fram minnen när det behövs. Det bästa är att kan ingen någonsin ta ifrån oss våra minnen! Kram

 2. Det är kul att tänka lite bakåt både när man själv var barn och ens egna barn var små. Tur att det finns foton bevarade så man kan sitta och minnas. Kram

 3. Ja, så många minnen som dyker upp sen gamla tider. Jag är ofta nostalgisk och minns underbara och mindre underbara saker, som har hänt. mig.

  Kram/Gilla

   • Sv: Något måste man ju göra för att hjälpa stackarna, när deras egna land inte kan. En kycklingklubba då och så, kan ju ingen ta ifrån henne. Jag hoppas att hon kan använda mina gamla kläder, så hon blir varm. Annars skulle det inte göra nåt om hon kan sälja dem och få lite mera pengar. Kanske där hemma.

    Kram/Gilla

   • Sv: Visst är det pengar de vill ha först och främst. Men de kan bli frånlurade pengarna, men aldrig den mat de redan har ätit.

    Kram/Gilla

 4. Ju äldre vi blir desto fler minnen… oavsett om de är glada eller tråkiga så har vi lärt oss något av dem (förhoppningsvis)
  Såg ditt inlägg om fibernät. Vi ”fick” det för ett tag sedan och det verkar ju iofs fungera, men bolaget har bytt namn ett antal gånger och nu vet vi inte riktigt vem vi har avtal med och kundtjänst verkar de inte ha. Jag har testat att ringa numret vi har i senaste informationen och hamnar hos en telefonsvarare på engelska.
  När bindningstiden gått ut byter vi absolut till Telia. Inte bara för att det är min fd arbetsgivare utan för att de har en kundtjänst och för att det finns något man kan prata/diskutera med.

 5. Ja det är tur vi har minnen att plocka fram, och helst dom som man mår bra av. Tänk en sån fin dag det varit idag med sol och takdropp. Rena Mars vädret.
  Nu ska jag se om jag orkar titta klart på Varg Verum, men jag tror inte det.
  Natti vännen o suss gott
  Pösss o kram♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s