Vad blev det för mat?

Igår gjorde jag rödbetsbiffar med potatismos
och en sallad på paprika gurka broccoli och isbergssallad
sen pressade jag  citron  lite olja och fingersalt över.
rödbetsbiffar
Det smakade bra!!

 Ha en bra dag alla!

Annonser

31 thoughts on “Vad blev det för mat?

  • Rödbeter är nyttiga . Prova och kok stora rödbetor .Skala skär i lagom skivor ,panera i ägg skorpmjöl med kryddor och stek skivorna! Kram!

 1. Jag kan tänka mig att det blir jättesaftigt med rödbetsbiffar. Det där ser riktigt mumsigt ut.
  Idag får vi njuta av ännu en solig dag. Jag ska hämta dottern sen frampå förmiddagen. Hon tycker dagarna segar sig fram nu och vill bara att lillen ska titta ut.
  Kram vännen och ha en fin dag♥

   • Sv: Han är nästan som en mästerkock. Jag får så mycket god mat varje dag. Förr brukade jag också laga mat, åtminstone när vi hade gäster. Jag gillar rödbetsbiffar också. Men kanske mest den paj, som min systerdotter bjöd på när hon bodde på Kos. Du skulle ha sett henne med massor av mjöl i ansiktet, när hon gjorde den Då fick vi mycket grekisk mat och den är inte att förakta.

    Jag blev glad över att du tyckte mina pulsvärmare var fina. De ska bli en present till en ❤ -tokig vän på söndag, då hon har en Alla Hjärtans Dagsfest och jag är bjuden.

    Kram/Gilla

   • Jag har blivit bortskämd måste jag säga. Det är aldrig tal om att han inte tänker laga nån mat till oss.

    Jag hoppas också att hon blir glad för pulsvärmarna. Hon är tokig i ❤ precis som jag och hon har fest varje Alla Hjärtans Dag och jag är bjuden. Det duger ju inte att inte ha nåt med sig som present. Blommor får hon säkert ändå.

    Kram/Gilla

   • Det lustiga är, att hon som ska få pulsvärmarna och gillar hjärtan har haft en klädesbutik i HBG samtidigt som jag hade det. Min butik hette Boutique Tre Hjärtan. Det var mina tre barn som var inspiratör till det. Då var vi lite konkurrenter men i dag är vi riktiga kompisar. Det är hon och en annan väninna som kom på idén med Passionärerna och kalendrarna. Jag är kassör där.

    På söndag ska Monica, som hon heter, ha ett party för Alla Hjärtans Dag. En dag efter, eftersom hon ville fira hemma på lördagen. Så på söndag får hon sin present. Och vi har diskuterat flera gånger det där med att vara ❤ oman.

    Kram/Gilla

 2. Oh här sitter jag jättehungrig o väntar på en väninna som kommer på lunch och så visar du god mat – nu svälter jag nästan 🙂 Rödbetsbiffar….mums
  Kramiz

 3. Å så gott med rödbetsbiffar.lir till helgen.
  Ja,mina kissar heter Leifi och Prinsessan Elvis.Vi trodde att Elvis va en kille,men det skulle visa sig fel.Så när hon skulle kastreras så la ja till Prinsessan.Hi hi.Och Leifi är en tuff kille.Kram,Inger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s