En till!

Det blir en barnhistoria till!
Det var en gång en väldigt stygg pojke som bara busade. Familjens dass stod i närheten av en flod. En dag knuffade pojken ner dasset i floden. Dagen efter kom hans pappa och frågade honom om det var han som hade knuffat ner dasset men pojken skakade på huvudet. Men hans pappa trodde honom inte.
– Nu ska jag berätta en historia, sa pappan. En gång sågade presidentens son ner deras äppelträd. Presidenten blev arg, men ändå gav sonen pengar eftersom att han var ärlig och sa att det var han som sågat ner trädet.
Då sa pojken att han faktiskt hade knuffat ner dasset i floden. Men pappan började smiska honom. Pojken blev förvånad och frågade:
– Varför får inte JAG pengar nu då?!
Pappan:
– Presidenten satt inte i äppelträdet!

Ha en bra dag alla!

Annonser

20 thoughts on “En till!

 1. Haha, en toppen historia. Men det var en stark pojke som orkade knuffa ner dasset med pappan sittandes där inne också..**
  Hoppas du får en fin fredag. Snart blir det fika här med dottern och lillminstingen..
  Kramiz♥

 2. Hihihi! Den var verkligen bra. Jag har inte hört den förut. Men bra historier brukar ju berättas lite här och varl

  Sv. Tyvärr har jag legat vaken mest hela natten. Tände lampan ett par gånger om och försökte läsa mig till sömns. Så jag är rätt nannig nu.

  Kram/Gilla

   • Ja så sant sitter nu på balkongen med en Ouzo Vitamina,stjärnklart,månen ligger liksom på rygg och vilar sig himlen är becksvart,,bättre än såhär behöver det inte vara,,blev jättemysigt mottagen av hotelfamiljen,älsta dottern och svärdottern,vi har ett alldeles eget förhållande,snudd på kärlek,på vårt eget vis..Haé Kram.

 3. Våran gullgubbe vann, Stenmark har gjort en fantastisk insats i tävlingen och verkligen utvecklats, så han var väl värd att vinna. Men Marie var också duktig, fast hon har ju varit så duktig hela tiden så förändringen var inte så stor på henne.
  Nu säger jag godnatt vännen
  Pössss o kram och suss gott**

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s