Värt ett besök!

Jag var och besökte Berggrenska gården igår
det är ett museum!
Berggrenska
En liten besökare
liten besökare
undrade hur man gör??

Många gamla möbler finns. Här är bilder på några!
skrivbord

soffa m bord
soffa
En familj kom från Holland och

piano
killen k
unde spela på det gamla pianot!
Man kan köpa räkmackor,pajer kaffe och kakor  av
Sussi
S
ussi

Ha en bra dag alla!

Annonser

36 thoughts on “Värt ett besök!

 1. Det finns många gamla vackra möbler, jag tycker det är fint att blanda in någon gammal antik sak bland det moderna här hemma….

  jo…. då hästarna behöver vilan lika mycket som vi…Ava som har varit lite besvärlig har behövt det extra mycket förr, då det vi tränat på liksom har ”satt sej” i kroppen.

  kram

 2. Ava är född 02, när hon kom till mej juni 11 var hon helt omusklad och outbildad, förstod inte ens ”rygga” så det har varit en lång och tålamodsprövande väg att komma dit där vi är nu…hon har fått små viloperioder emellanåt för att saker ska landa och sätta sej….
  Många gånger har jag varit nära att ge upp då hon trotsat och skrämt mej, men har haft en bra tränare hela tiden som peppat och gett mej stöd….Idag är jag väldigt glad och tacksam att jag stod emot och orkade Avas försök att straffa ut sej….så som hon förmodligen gjort under många av de nio år hon levt innan jag köpte henne

 3. Mysigt att gå på såna ställen och titta, det är så roligt att gå runt och fantisera om hur dom hade det förr. Dagar när det är sånt här inne väder passar det särskilt bra.
  Kram i regnet♥

  • Du har så rätt,när man går där bland möblerna så sätts fantasin igång. Stället är nästan samma som när det bodde folk.Ha en bra dag Kram!

 4. Och där blev jag sugen på en räkmacka, hehe. Museer är kanske inte helt min grej. Eller vissa kan nog vara det, som typ Fotografiska. Men rent generellt, liksom. Räkmackor däremot… 🙂

 5. Vet du, bikini är inget för mig heller, lite mer ”heltäckande” känns bättre. Nu har jag lyckats se klart filmen och sängen väntar….
  Natti vännen och sov gott
  Pöööösss***

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s