Paus

index6

Lyssna så förstår ni !
tryck på texten !

Kjell dog 2015-09-18 kl 09,45
Nu slipper han att ha ont !
Han fick vara på ett helt fantastiskt ställe den sista tiden.

Tack för alla tröstkramar  !

Ha det så bra alla!

Annonser

145 thoughts on “Paus

 1. Här kommer lite fler styrkekramar, jag passar på att natta dig också även om det inte blir så mycket sova för dig.
  Pööösss o kram♥♥♥

 2. Jag förstår mer än väl om du ”glömmer” nattningen, ja med morfin flyter man lätt omkring i det blå, men det är skönt för Kjell att slippa värk och oro…
  Kram vännen♥♥♥

 3. Det betyder mycket för Kjell att ha dig där så nära. Jag tänker mycket på er….
  Många kramar och pussar till er♥♥♥

 4. Regnet kommer och går här, men det ska bättra sig längre fram på dan. Jag förstår att det är tufft nu, tänker på dig/er..
  Kramar om lite extra mycket♥♥♥

 5. Du behöver alla kramar som finns, men det är skönt att Kjell inte behöver ha ont mer, och att han fick vara på ett sånt fint och bra ställe sista tiden.
  En stor varm kram till dig vännen
  Pöööösssss♥♥♥

  • ….Jag är glad över att Kjell fick vara på ett sånt bra ställe. Mot slutet gick det fort .Han dog utan att ha ont! Tack för alla kramar.. Ska försöka att sova . Önskar dej en god natt och Pöösssssssssss

  • Tack för att du tänkte på mej! Jag är tacksam över att Kjell fick vara på Häggenäs de sista månaderna av sitt liv . Det är ett helt fantastiskt ställe. De ställde upp på ett fantastiskt sätt.Det var en trygghet att jag fickk vara hos honom. Personalen sa att när jag inte var där ,när jag var på toa eller åt så var han så orolig och saknade mej. Vi fick nästan 51 år tillsammans Kram!

 6. Jag läste inte dina kommentarer först, men var orolig för Kjell. Så såg jag att det värsta hade just hänt. Stora styrkekramar till dig.

  Men han hade det ju bra under sin sista tid ändå. Skönt för dig att veta. Jag vet inte hur jag skulle tagit det, om Sibbe hade gått bort före mig. Vi har ju varit tillsammans i 37 år nu och vi var redan änka och änkling när vi träffades. Så jag vet hur det känns.

  Kramar i överflöd till dig kära vän!

  Kram/Gilla

  • Tack för styrkekramar! Jag förstår att du vet hur det känns för du har varit med om det. Vi fick nästan 51 år! .. Sönerna m familj är ett fantastiskt stöd.. Tack för kramarvännen!

   • Tack för att du verkligen orkade att besvara min blogg. Så skönt för dig, att du har dina söner till stöd också. Det hade jag, när min man gick bort efter 26 års äktenskap. Då bodde de båda kvar i Helsingborg och de hjälpte mig mycket, trots att de själva hade sorg. Min dotter bodde redan då i Stockholm och hade barn. Men hon kom naturligtvis till begravningen.

    Sen dess har min familj vuxit i mängd och storlek. Min dotter har tre barn och sex barnbarn. Min äldste son har två barn och ett barnbarn. Den yngste har två döttrar och har nyss fått en svärson. Men inga barnbarn än. Så jag har förutom mina barn, sju barnbarn och sju barnbarns barn. Det hjälper också att tänka på dem.

    Återigen, en stor tröstekram till dig.

    Kram/Gilla

   • God morgon kära vän. Hoppas att du mår bra efter gårdagen.

    Sv: Det är skönt att höra, att dina söner kan hjälpa dig i sorgen. Bra att du har dem nära dig.

    Kram/Gilla

   • Visst är det en hel del, som ska ordnas inför begravning och allt annat.

    Hoppas att du inte mår för dåligt nu.

    Kram/Gilla

   • Sv: Skönt att du mår bra. Det är dig väl unt.

    Nu är det min tur att pausa ett tag. För jag ska läggas in i morgon och opereras på tisdag. Sen kommer jag att få stanna ett tag på sjukhuset.

    Kram/Gilla

 7. Tänk så lång tid ni fick tillsammans, mycket minnen. Nu får ni ta hand om varandra i familjen,
  Kram vännen och sköt om dig♥

 8. Ikväll är jag trött så det blir sängen lite tidigare. Hoppas du kan sova sen. .
  Natti vännen och sov gott
  PÖSSSS o kram 💞

 9. Skickar många varma kramar till dej och din familj, tänker på er….är ändå glad för din skull att du kunde ge honom den sista tiden där på ett sånt bra ställe och att du kunde vara med honom in i det sista…..att han slipper ha ont och att ni fått så många fina år tillsammans
  ❤ ❤

  • Jag är nöjd och glad över att han fick vara den sista tiden på ett sånt bra ställe. Ja vi fick många år tillsammans,och det blev många fina minnen när vi hade kenneln och våra hästar! Kram!

 10. Ja oj,oj vad jag har sovit gott nu i soffan, hoppas att jag kan somna om i sängen istället.
  Sov så gott nu vännen, jag kan tänka mig att du är trött…
  Pöössss o kram**

 11. Jo jag somnade om i sängen, men trött är jag nu också. En tur i den lite kyliga morgonluften piggar kanske upp.
  Kram vännen och sköt om dig♥♥♥

 12. Idag har vi gråväder, och det stänker på fönstret ser jag nu. Kanske läge att prova nya regnkappan jag köpte förra veckan.
  Kram vännen och sköt om dig♥

 13. Jag hoppas du har hjälp med allt som ska göras, och att du kan luta dig mot nån och få kram och tröst när det känns för jobbigt.
  Nu ska jag vika ner mig i sängen och läsa en stund.
  Natti vännen och sov gott sen
  Kram o pööösss ♥♥♥

 14. Det känns skönt att höra att du har hjälp och stöd, där är familjen guld värd. Idag blir det regnjacka på när man går ut, det regnar fortfarande, men det ska dra bort under dan och chans till lite sol.Det låter uppmuntrande..**
  Kram vännen och ta hand om dig♥♥♥

 15. Jag var inne och kikade på Bosjökloster och det ser helt ljuvligt ut! Vilken fantastisk omgivning ni får. Jag vet inte hur många kramar du behöver just nu, men här kommer ett helt gäng! ❤

  • Ja det är en helt fantastisk miljö på Bosjökloster . Rosorna som är framför där vi ska sitta doftar så gott.. Tack för ett gäng kramar! Kramar till dej och Lennart!

 16. Nu ska jag däcka ner mig i sängen och läsa ett tag, så jag passar på och nattar dig. Du är säkert trött och behöver sova….
  Natti vännen och sov gott
  Pöösss o kram♥♥♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s