En knopp!

Det kommer en blomma till i
Amaryllisen 1
Amaryllisen.
Töserna klarade raketsmällarna ganska bra!!

Ha en bra början på ett helt orört nytt år!

 

25 thoughts on “En knopp!

 1. Första dagen på nya året.”Mört o kry som en pigg”. Sonen bjöd på en fantastisk nyårsmený,valbiff potgratäng och goda tillbehör,en god röd italienare i glaset,,toppen..Tolvslaget ute på gatan med bubbel i glaset och fyrverkeri,mysigt för oss,men säkert en pina för alla husdjur..Haé Bra.

 2. Amaryllisar är vackra,men som sagt, inget för mej.

  Skönt för hundarna att de inte blev så stressade av smällare och raketer

  God fortsättning,
  kram

  • Men tyvärr så smällde de av två raketer nästan vid vårt sovrumsfönster och då kastade sig hundarna in i min säng under täcket! Denna amaryllisen kommer med två blommor! Ha en bra kväll. Kram!

 3. Man lider med alla rädda djur. Jag tror inte många fattar hur fruktansvärt det är för ett djur som är rädd för skott och överhuvudtaget höga ljud. Nu är det över för den här gången och tack och lov så fixade Bamse det bra.
  Nytt år och idag en mycket lugn dag. Inte mycket folk eller bilar ute förut. Lite snö singlar ner och graderna är runt nollan.
  Ha det gott vännen
  KRAAM♥♥

 4. Så vackert med Amaryllis! Vilken tur att det kommer en knopp till. Smart öronskydd för dina tjejer, inte så enkelt med en kisse. Kramiz

 5. Ava går i vatten om jag rider där, men oftast rider jag på sidan om, det är bara om hon har leriga fötter vi går genom vattnet….Jag hade ett helinackorderat sto här ett par år, hon försökte hoppa över…haha…men jag lärde henne att tycka om att bada i sjön.

  Jag sa för flera år sen att jag inte ska ha fler inackorderingar, detta är tredje sen dess, de två andra var här samtidigt till största delen och de var lätta att ha här.

  Kram

 6. Jag kikade också på karamellerna förut, och nu har jag sett klart en film. En renbäddad binge väntar på mig….
  Natti vännen och sov gott
  Pöössss**

 7. Jag hade 2 amaryllislökar från förra året, men det kom tyvärr bara blad från dem. Till sommaren åker de ut på tomten och ”glöms bort” några månader, tillsammans med november- och julkaktusen, så får vi se om de rättar in sig i ledet.

  Vill önska dig en god fortsättning på det nya året!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s