8 tankar om “Kärlek.

 1. Morsning.Denna dag är som en vanlig sommardag lite gråmulen +13 grader ingen vind,,m.a.o. riktigt skön..Inget av vikt planerat för dagen,men den går säkert ändå..Haé Kram.

 2. Helt sanslöst att skaffa sig en sommarkatt. Stefan hittade en katt i skogen, som han tog hem. En underbar katt, som var kastrerad. Hon bodde hos oss i många år, tyvärr så blev hon sjuk så vi fick ta bort henne. Saknar katt, men båda svärsönerna är allergiska, så vi kan inte skaffa katt.
  Kram

 3. Så själviskt att skaffa sommarkatt. Ett djur ska vara en familjemedlem och följa med övriga familjen vart de än flyttar. Kram

 4. Usch, så många katter som lider i hemlöshet, och alla unga kattor som får egna ungar gömda i buskage och under husgrunder, mitt hjärta brister när jag tänker på de. Varför kan inte katten få samma statur som en hund? Och varför fnns det fortfarande kattägare som int ekastrerar sina katter?
  ha en fin dag,
  kram

 5. Katter måste få mer värde än bara lämnas vind för våg. Id märkning och kastrering skulle det vara på alla katter för att minska ner antalet kattungar som föds.
  Kram vännen ❤️🦋

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s