18 tankar om “SVÅRT!

  1. Jag har 18 grader på skuggsidan,fläktar lite skönt,har handlat lite nu på fm..Ska åka till macken har en pyspunka på ett av hjulen på bilen,tappar ca 1 kg av lufttrycket på 2 dygn,inte kul..Haé Kram.

      • Jag hade lufttomt i däcket när jag var på väg ner till byn i fredags,hade kört ca 2 km från stugan,när jag stannade och kollade på en Tjäderfamilj,när jag sedan skulle köra vidare så kändes det konstigt,så jag stannade och kollade,höger framdäck var platt,hade 1 pinne på mobilen fick tag på mon bror som kom till undsättning..Plockade loss däcket och körde ner till byn,brorsan ville kolla var punkan var,pumpade upp däcket och såg inget läckage.Så vi åkte tillbaka monterade tillbaka däcket.Körde hem på lödagen,på söndagen skulle jag åka till Eskön,märkte då att det var lite luft i däcket.Fyllde på luft till 2,5 atm.I morse såg jag att det fattades luft igen.Var till min Mack och där såg vi en skitliten läcka som lagades,så förhoppningsvis är det ok nu..Haé Kram.

  2. Det är svårt att hitta kläder. Jag har gått upp för mycket i vikt, och det lägger sig så fint runt magen. Min dotter lånade lite kläder utav mig då hon var gravid. De passade så fint.
    Kram

  3. Här finns det faktiskt en hel del ”luftiga” kläder både i affärerna och på marknaderna. Synd bara att det är så urbota trist att shoppa kläder…

    Ha en braig dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s