14 tankar om “Förr och nu!

 1. Mors.Jag kommer ihåg telefonnumret hemifrån 71260,mamma svarade alltid med numret,jag svarade med namn redan då..Idag blir det lite handling som vanligt,även morgonfika i Mickes garage..Haé Kram.

 2. Jag minns mitt allra första: 545. Byske var litet och hade ett eget riktnummer, så det räckte med tre siffror. Sen växte lilla Byske så alla fick 10 framför dom tre siffrorna.
  Nu kan jag inte ens mitt eget…

  Ha en fin dag!

  • Fantastiskt att du kommer ihåg gamla telefonnummer. Jag har glömt alla mina Jag kommer bara ihåg mitt mobilnummer som jag har nu.
   Ha en bra dag!
   Kram!

 3. Jag har alltid haft bra telefonnummer minne. Som barn hade vi 10024, då jag var sex år flyttade vi, då blev det 62038, då jag flyttade hemifrån som sextonåring fick jag 10506, när vi sen flyttade till Linneryd fick vi 34143. Nu har man alla nummer inlagda i mobilen, så vi behöver inte komma ihåg några nummer. Det är inte många som har fast hem telefoni längre.
  Ha en bra dag! Kram

  • Fantastiskt att du kommer ihåg så många telefonnummer. Jag har glömt alla mina Jag kommer bara ihåg mitt mobilnummer som jag har nu.
   Ha en bra dag!
   Kram!

 4. Jag kommer faktiskt ihåg vårt första telefonnummer från när jag var barn. T.o.m. farmors nummer minns jag och då beställde man samtalen genom en telefonist. Kram

  • Fantastiskt att du kommer ihåg ert telefonnummer. Jag har glömt alla mina Jag kommer bara ihåg mitt mobilnummer som jag har nu.
   Ha en bra dag!
   Kram!

 5. Oj, jag kommer ihåg det vi hade när jag var barn, sen ett par av de jag haft som vuxen, i Gävle och i Sthlm. Kommer ihåg mina bröders och syrrans fasta nummer också. Men nu när man har kortnummer eller slår på namnen i telefonboken är det svårt att lära sej nummer.
  Ha det fint,
  kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s